Fasole Verde Italiană Dulce
Fasolea verde italiană dulce necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 91 cenți pe porție. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr brun, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Fasole Verde Italiană, Fasole Verde Italiană, și Fasole Verde Italiană.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți din tigaie pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Rezervați grăsimea în tigaie și adăugați ceapa; gatiti si amestecati la foc mediu pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă aproximativ 30 de secunde.
Într-o cratiță, combinați fasolea verde, roșiile, busuiocul, oregano și zahărul brun. Se sfărâmă în slănină și se adaugă ceapa și usturoiul din tigaie. Se încălzește la foc mediu până se încălzește, 5 până la 10 minute.