Fasole verde grecească în sos de roșii cu Feta (Fasolakia)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați fasolea verde grecească în sos de roșii cu Feta (Fasolakia). O porție conține 194 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.45 pe portie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mărar, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți greci cu fasole albă, sos de roșii și Feta, Salată de roșii și fasole verde / Tomatosalata me Fasolakia, și Fasole verde în stil grecesc cu roșii și brânză Feta.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se adaugă fulgii de usturoi și piper și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Adăugați roșiile, fasolea verde, oregano, sare și piper și fierbeți până când fasolea este moale, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Se ia de pe foc, se amestecă mărarul și pătrunjelul și se servește garnisit cu feta.