Fasole Verde Fierbinte În Stil Sichuan

Fasole Verde Fierbinte În Stil Sichuan
Fasolea verde fierbinte în stil Sichuan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Sichuan, Carne de porc și fasole verde în stil Sichuan, și Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți fasolea verde; tăiați și aruncați capetele tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
2
Tăiați fasolea în lungimi de 2 până la 3 inci. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, oțetul de orez, zahărul, fulgii de chili și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați fasole și 1/4 cană de apă. Acoperiți și gătiți, amestecând o dată, până când fasolea este verde aprins și ușor crocantă pentru a mușca, 3 până la 4 minute. Descoperiți și gătiți până când apa rămasă s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ulei, usturoi și ghimbir în tigaie; se amestecă până când fasolea verde și usturoiul se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă amestecul de soia și se adaugă în tigaie; aduceți la fierbere și amestecați până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și sosul se îngroașă și acoperă fasolea, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă într-un vas de servit.
6
Se servește fierbinte sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista