Fasole Verde Fierbinte În Stil Sichuan
Fasolea verde fierbinte în stil Sichuan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Sichuan, Carne de porc și fasole verde în stil Sichuan, și Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți fasolea verde; tăiați și aruncați capetele tulpinii.
Tăiați fasolea în lungimi de 2 până la 3 inci. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, oțetul de orez, zahărul, fulgii de chili și piperul alb.
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați fasole și 1/4 cană de apă. Acoperiți și gătiți, amestecând o dată, până când fasolea este verde aprins și ușor crocantă pentru a mușca, 3 până la 4 minute. Descoperiți și gătiți până când apa rămasă s-a evaporat.
Adăugați ulei, usturoi și ghimbir în tigaie; se amestecă până când fasolea verde și usturoiul se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute. Se amestecă amestecul de soia și se adaugă în tigaie; aduceți la fierbere și amestecați până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și sosul se îngroașă și acoperă fasolea, 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un vas de servit.
Se servește fierbinte sau rece.