Fasole verde: Fagiolini în Padella
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Fasole verde: Fagiolini în Padella ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, frunze de mentă, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fagiolini în salsa di acciughe (fasole verde în sos de hamsie), fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Calamari în Padella.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați ceapa, usturoiul, fulgii de chile și menta și gătiți 1 minut.
Adăugați fasolea, aruncați pentru a amesteca bine și gătiți până când fasolea este moale, aproximativ 15 minute, amestecând regulat. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.;