Fasole verde dulce-acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde dulce-acrișoară. Această rețetă servește 4. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde dulce și acră, Fasole verde dulce și acră, și Fasole verde dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde într-un coș cu aburi așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită. Abur până la verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul.
Adăugați șalota și gătiți la foc mare, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțetul și zahărul; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă fasolea. Se condimentează cu sare și piper, se aruncă bine și se servește.