Fasole Verde Două Moduri

Fasole Verde Două Moduri
Fasole verde două moduri este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fasole, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Cum să faci fasole neagră-două moduri, și 2 moduri de a mânca fasole Fava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați tarhonul, rozmarinul, coaja de lămâie și coaja de portocală. Condimentează gremolata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie mare, gătiți usturoiul în unt la foc moderat, până când este doar parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fasolea, aruncați pentru a acoperi și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Adăugați bulionul de pui, acoperiți bine și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand fasolea este crocanta-frageda, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Scoateți capacul și gătiți, aruncând ocazional, până când bulionul este aproape evaporat și fasolea este fragedă, cu aproximativ 4 minute mai mult. Pentru Copii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Transferați jumătate din fasole într-un bol și condimentați cu sare și piper. Pentru Adulți
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați gremolata la fasolea din tigaie și aruncați până la parfum. Amestecați sucurile de portocale și lămâie și transferați fasolea verde într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista