Fasole Verde Două Moduri
Fasole verde două moduri este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fasole, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Cum să faci fasole neagră-două moduri, și 2 moduri de a mânca fasole Fava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați tarhonul, rozmarinul, coaja de lămâie și coaja de portocală. Condimentează gremolata cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, gătiți usturoiul în unt la foc moderat, până când este doar parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasolea, aruncați pentru a acoperi și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați bulionul de pui, acoperiți bine și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand fasolea este crocanta-frageda, aproximativ 3 minute.
Scoateți capacul și gătiți, aruncând ocazional, până când bulionul este aproape evaporat și fasolea este fragedă, cu aproximativ 4 minute mai mult. Pentru Copii
Transferați jumătate din fasole într-un bol și condimentați cu sare și piper. Pentru Adulți
Adăugați gremolata la fasolea din tigaie și aruncați până la parfum. Amestecați sucurile de portocale și lămâie și transferați fasolea verde într-un bol.