Fasole verde din Virginia provensal

Fasole verde din Virginia provensal
Virginia fasole verde provensal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 79 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze proaspete de busuioc, roșii, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fasole verde din Virginia provensal, Fasole Verde În Stil Provensal, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie cu apă cu gheață umplând un castron mare cu gheață și apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere rulantă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați fasolea și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scurgeți bine într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoarea cu fasole în baia cu apă cu gheață, asigurându-vă că fasolea este scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Scurgeți fasolea, scuturând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
În același vas, încălziți uleiul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați fasole, usturoi, roșii, măsline și busuioc și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Stropiți oțet peste fasole și aruncați pentru a acoperi. Gustați și ajustați pentru condimente cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Serviți cald, cald sau rece.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista