Fasole Verde De Susan Cu Wok
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Fasolea verde de susan cu Wok ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 99 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sos de soia, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Fasole verde de susan cu WOK, Ton ahi ars cu fasole verde crocantă de susan, și Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Transferați fasolea verde într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți din nou. Se usucă fasolea verde. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați fasolea verde în prosoape de hârtie și închideți-o într-o pungă de plastic resigilabilă. La frigider.)
Încălziți uleiul în wok mare greu sau tigaie antiaderentă la foc mare.
Se adaugă fasolea verde și se prăjește până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Adăugați sos de soia, oțet, zahăr și piper. Se prăjește până când sosul se reduce ușor și acoperă ușor fasolea verde, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați semințe de susan și aruncați pentru a acoperi.
Transferați amestecul de fasole verde în castron și serviți.