Fasole Verde De Migdale
Fasolea verde de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde De Migdale, Bacon-Migdale Fasole Verde, și Fasole Verde Destul De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați migdale; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand constant.
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați fasole verde, apă, sare și piper. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până când fasolea este fragedă și lichidul se evaporă.