Fasole verde cu șalotă glazurată în unt de lămâie-mărar
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Fasolea verde cu șalotă glazurată în unt de lămâie-mărar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, suc de lămâie, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fasole Verde Cu Șalotă Glazurată Și Lămâie, Lămâie Mărar Fasole Verde, și Lămâie-mărar fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 1 până la 2 inci apă până la fierbere.
Adăugați fasole; se fierbe neacoperit 8 până la 10 minute sau până când este crocant.
Scurgeți; reveniți la cuptorul olandez.
Între timp, în tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă; gătiți 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când este crocant. Se amestecă zahărul. Gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand ceapa se glazureaza si se rumeneste. Se amestecă sucul de lămâie, buruienile de mărar și sarea.
Adăugați amestecul de șalotă la fasolea verde; aruncați pentru a acoperi.