Fasole verde cu vinetă de susan

Fasole verde cu vinetă de susan
Fasolea verde cu vinaigretă de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 120 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată verde cu vinetă de ghimbir de susan, Fasole Verde De Susan-Soia, și Fasole Verde De Susan.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă imediat într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Când fasolea este rece, se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Bateți împreună uleiurile, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mare până se combină bine, apoi adăugați fasole și semințe de susan și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista