Fasole verde cu vinetă de citrice
Fasole verde cu Vinaigrette citrice este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. O porție conține 86 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, șobolani, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Citrice-Nuci Fasole Verde, Citrice fasole verde cu migdale, și Fasole verde cu citrice și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare și adăugați fasole verde. Gatiti fasolea timp de 4 minute sau pana cand este crocanta-frageda si scurgeti. Clătiți cu apă rece, scurgeți și dați deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani; gătiți 2 minute sau până când șobolanii încep să se rumenească, amestecând constant.
Combinați șalotele, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sucul de lămâie, sucul de portocale, sarea și piperul negru într-un bol mic, amestecând bine cu un bici. Adăugați încet 4 1/2 lingurițe de ulei, amestecând bine.
Stropiți vinaigreta peste fasole, aruncând ușor pentru a acoperi.