Fasole verde cu vinetă de ceapă dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu vinaigretă de ceapă dulce. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de muștar Dijon granulat, pătrunjel cu frunze plate, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de muștar, Fasole verde cu Vinaigrette de ceapă prăjită, și Fasole verde cu vinetă de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ceapa, oțetul, muștarul, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mare. Marinați aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți fasolea într-o oală mare cu apă clocotită bine sărată, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 6 minute.
Transferați într-o baie mare de gheață pentru a opri gătitul.
Bateți uleiul și pătrunjelul în amestecul de ceapă, apoi aruncați cu fasole.
Zinfandel '07 orh8teau de Chamirey
Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă sigilabilă. Aduceți la temperatura camerei, apoi aruncați cu vinetă chiar înainte de servire.