Fasole verde cu vinetă de ceapă caramelizată
Fasolea verde cu vinaigretă de ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 175 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahăr, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Ceapa caramelizata si Bacon fasole verde, și Fasole verde cu vinetă de ceapă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți untul și 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa, zahărul și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 25 de minute.
Adăugați oțetul. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Adăugați uleiul rămas, 1/4 linguriță de sare și piperul.
Transferați jumătate din amestec într-un blender și piure, apoi reveniți la tigaie.Între timp, gătiți fasolea verde cu restul de 1/4 linguriță de sare în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați într-un castron cu apă cu gheață.
Se transferă într-un castron de servire, se aruncă cu amestecul de ceapă și se presară cu coaja.Faceți înainte: gătiți fasolea verde și faceți vinaigreta devreme în timpul zilei; puneți-le la frigider separat.
Combinați-le chiar înainte de servire.