Fasole verde cu usturoi și ierburi

Fasole verde cu usturoi și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați usturoiul și fasolea verde. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 51 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de unt, măsline kalamatan, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Usturoi ierburi cartofi prăjiți morcovi și fasole verde, Fasole Verde Cu Plante De Lămâie, și Fasole Verde Cu Ierburi Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea în 1 inch de apă într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 6-8 minute sau până când clare-licitație; scurgere.
3
Încălziți untul, oregano, usturoiul și sarea în aceeași cratiță la foc mediu 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UntUnt
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați fasole și măsline; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
FasoleFasole

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista