Fasole verde cu usturoi și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați usturoiul și fasolea verde. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 51 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de unt, măsline kalamatan, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Usturoi ierburi cartofi prăjiți morcovi și fasole verde, Fasole Verde Cu Plante De Lămâie, și Fasole Verde Cu Ierburi Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea în 1 inch de apă într-o cratiță de 2 litri.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 6-8 minute sau până când clare-licitație; scurgere.
Încălziți untul, oregano, usturoiul și sarea în aceeași cratiță la foc mediu 1 până la 2 minute.
Adăugați fasole și măsline; aruncați pentru a acoperi.