Fasole verde cu usturoi prăjit
Fasolea verde cu usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fasole verde cu ceapă eșalotă, usturoi și migdale prăjite, Fasole Verde Migdale Prăjite, și Fasole cu usturoi prăjit și Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați fasole; gatiti 5 minute. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați unt și ulei; se învârte până se topește untul.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Scoateți usturoiul; pus deoparte.
Adăugați fasole; se presara cu sare si piper. Gatiti 2 minute, aruncand frecvent. Se acoperă cu usturoi.
Variație de susan-soia: pregătiți fasolea prin pas
Încălziți 1 lingură de ulei de susan închis într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 2 căței de usturoi tocate și 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit; saut 30 de secunde.
Adăugați fasole, 1 lingură de sos de soia cu sodiu inferior și 1/8 linguriță de sare; gatiti 2 minute, aruncand frecvent.
Se presară cu 1/2 linguriță semințe de susan prăjite.