Fasole Verde Cu Usturoi Fără Gluten

Fasole Verde Cu Usturoi Fără Gluten
Fasolea verde cu usturoi fără Gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 154 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de pudră de usturoi, ulei vegetal, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Usturoi Fără Gluten, Cele Mai Bune Fasole Verde Vreodată {Fără Gluten}, și Fasole Verde De Vacanță Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti fasolea verde conform indicatiilor de pe punga pentru directiile de pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția migdalelor. Gatiti la foc mic 1-2 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista