Fasole verde cu unt și ciuperci
Fasolea verde cu unt și ciupercile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare kosher, capace de ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole Verde Cu Unt De Plante, Fasole Verde Cu Unt De Usturoi, și Fasole Verde Cu Unt Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fasole verde cu abur, acoperită, 4 minute sau până când este crocantă. Scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere. Se usucă cu un prosop; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; sotati 8 minute sau până când lichidul de ciuperci se evaporă. Se amestecă usturoiul; se sotează 1 minut, amestecând constant.
Adăugați restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper și fasole verde; gătiți 3 minute sau până când se încălzește bine, aruncând pentru a combina.