Fasole verde cu unt de alune-lămâie prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Fasolea verde cu unt prăjit de alune-lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți unt, fasole, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de lămâie fasole verde cu migdale prăjite Bacon & Feta, Fasole verde cu coajă de lămâie și ulei de trufe, și Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, alunele, coaja și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic; se amestecă cu o furculiță până se omogenizează bine.
Aduceți 8 căni de apă și restul de 1 3/4 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați fasole verde; gatiti 3 minute.
Scurgere. Întoarceți tigaia la foc mediu.
Adăugați fasole și amestec de unt; gatiti 3 minute sau pana se topeste amestecul de unt. Aruncați ușor pentru a acoperi.