Fasole verde cu unt Balsamic-șalot

Fasole verde cu unt Balsamic-șalot
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Fasolea verde cu unt Balsamic-șalotă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, unt, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Fasole Verde Cu Unt Caramelizat-Șalotă, Fasole Verde Cu Unt Balsamic, și Cartofi noi cu unt Balsamic și șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul și șalotele într-o cratiță mică și grea. Se fierbe la foc mediu până când se absoarbe cea mai mare parte a oțetului (aproximativ 1 lingură de lichid ar trebui să rămână în tigaie), amestecând frecvent, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Transferați amestecul într-un castron mic; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați unt; se amestecă cu furculița până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere. Reîmprospătați sub apă rece; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie. (Untul Balsamic-șalot și fasolea pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Combinați fasolea și untul balsamic-șalot într-o tigaie mare antiaderentă. Aruncați la foc mediu până când fasolea este încălzită, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista