Fasole verde cu sos de ierburi
Fasole verde cu sos de ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 164 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână fasole verde, oregano, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt sosurile italiene de fasole verde și anghinare, usturoi și fasole verde și fasole verde de Dijon.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ceapa verde, usturoiul, uleiul de măsline, zeama de lămâie, sare, zahărul alb, muștarul, busuioc, oregano, maghiran și piper.
Pune fasolea verde într-un coș aburind. Se fierbe într-o cratiță medie peste apă clocotită timp de 5 minute sau până la frăgezimea dorită.
Pune fasolea verde într-un vas mediu de servire.
Turnați amestecul de dressing peste fasole.