Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper cayenne, fasole, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini, Fasole verde prăjită cu sos de ciuperci Cremini, și Mămăligă de porumb cu fasole verde, Cremini și ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați șalotele cu 1/3 cană de făină; scuturați orice exces de făină. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 inch de ulei până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați șalotele în 2 loturi și prăjiți la foc moderat până când sunt foarte crocante, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pe prosoape de hârtie, apoi presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curgătoare rece; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Topiți untul într-o caserolă mare, din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați boia, cayenne și un vârf mare de piper; gatiti timp de 1 minut, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Adăugați ciupercile, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă restul de 3 linguri de făină și se amestecă treptat în stoc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Se fierbe sosul de ciuperci la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă Frache crme, suc de lămâie și fasole. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea se încălzește, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Acoperiți caserola cu folie și coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Descoperiți, împrăștiați șalotele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Faceți înainte: caserola asamblată poate fi refrigerată peste noapte.
13
Lăsați să revină la temperatura camerei înainte de coacere. Șalotele prăjite pot fi păstrate peste noapte într-un recipient etanș. Recrisp într-un cuptor de 350 și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate