Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini

Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini
Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper cayenne, fasole, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini, Fasole verde prăjită cu sos de ciuperci Cremini, și Mămăligă de porumb cu fasole verde, Cremini și ceapă eșalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați șalotele cu 1/3 cană de făină; scuturați orice exces de făină. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 inch de ulei până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele în 2 loturi și prăjiți la foc moderat până când sunt foarte crocante, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pe prosoape de hârtie, apoi presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curgătoare rece; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Topiți untul într-o caserolă mare, din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați boia, cayenne și un vârf mare de piper; gatiti timp de 1 minut, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Adăugați ciupercile, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă restul de 3 linguri de făină și se amestecă treptat în stoc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Se fierbe sosul de ciuperci la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă Frache crme, suc de lămâie și fasole. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea se încălzește, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Acoperiți caserola cu folie și coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Descoperiți, împrăștiați șalotele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Faceți înainte: caserola asamblată poate fi refrigerată peste noapte.
13
Lăsați să revină la temperatura camerei înainte de coacere. Șalotele prăjite pot fi păstrate peste noapte într-un recipient etanș. Recrisp într-un cuptor de 350 și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista