Fasolea verde cu sos de ciuperci Cremini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.38 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde prăjită cu sos de ciuperci Cremini, Crupe de porumb mămăligă cu fasole verde, Cremini și șalotă, și Fasole verde cu sos XO de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați șalotele cu 1/3 cană de făină; scuturați orice exces de făină. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 inch de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
2
Adăugați șalotele în 2 loturi și prăjiți la foc moderat până când sunt foarte crocante, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie, apoi presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Topiți untul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați boia, cayenne și un vârf mare de piper; gatiti 1 minut, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
8
Adăugați ciupercile, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă restul de 3 linguri de făină și se amestecă treptat în bulion până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
9
Se fierbe sosul de ciuperci la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă frache crme, suc de lămâie și fasole. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este încălzită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ciuperci
Fasole
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Acoperiți caserola cu folie și coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Descoperiți, împrăștiați șalotele deasupra și serviți.