Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini

Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini
Fasolea verde cu sos de ciuperci Cremini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.38 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde prăjită cu sos de ciuperci Cremini, Crupe de porumb mămăligă cu fasole verde, Cremini și șalotă, și Fasole verde cu sos XO de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați șalotele cu 1/3 cană de făină; scuturați orice exces de făină. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 inch de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotele în 2 loturi și prăjiți la foc moderat până când sunt foarte crocante, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie, apoi presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Topiți untul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați boia, cayenne și un vârf mare de piper; gatiti 1 minut, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
8
Adăugați ciupercile, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până se rumenesc, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă restul de 3 linguri de făină și se amestecă treptat în bulion până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
9
Se fierbe sosul de ciuperci la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă frache crme, suc de lămâie și fasole. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este încălzită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas mare de copt din sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
FasoleFasole
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Acoperiți caserola cu folie și coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Descoperiți, împrăștiați șalotele deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista