Fasole verde cu roșii și Feta
Fasolea verde cu roșii și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, fasole tăiată în franceză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Feta, Roșii Și Migdale, Orzo cu Feta, fasole verde și roșii, și Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea conform indicatiilor pe cutii, rezervand migdale; scurgere.
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta.
Se amestecă roșiile, oregano și fulgii de piper.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Lingurați fasolea scursă pe platoul de servire; se acoperă cu amestec de roșii.
Se presară cu brânză și migdale rezervate.