Fasole verde cu roșii la grătar
Fasolea verde cu roșii la grătar ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această garnitură are 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de fasole verde, ulei de măsline, roșii cherry pe viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 39 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole verde cu roșii, Fasole verde cu roșii, și Fasole verde și roșii.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute pana se inmoaie.
Se scurge și se răcește rapid sub apă curgătoare rece. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare pe grătar, apoi adăugați usturoiul și gătiți rapid până se rumenesc ușor.
Adăugați fasolea, amestecați bine, acoperiți și lăsați să se reîncălzească. Între timp, gătiți roșiile pe barele de grătar până se înmoaie și se rumenesc ușor. Răsturnați fasolea într-un castron de servire și acoperiți cu roșiile.
Se presară cu puțină sare de mare și se servește.