Fasole verde cu roșii la grătar

Fasole verde cu roșii la grătar
Fasolea verde cu roșii la grătar ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această garnitură are 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de fasole verde, ulei de măsline, roșii cherry pe viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 39 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole verde cu roșii, Fasole verde cu roșii, și Fasole verde și roșii.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge și se răcește rapid sub apă curgătoare rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare pe grătar, apoi adăugați usturoiul și gătiți rapid până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fasolea, amestecați bine, acoperiți și lăsați să se reîncălzească. Între timp, gătiți roșiile pe barele de grătar până se înmoaie și se rumenesc ușor. Răsturnați fasolea într-un castron de servire și acoperiți cu roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Se presară cu puțină sare de mare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista