Fasole verde cu roșii
Fasolea verde cu roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Un amestec de conserve de roșii, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare sunt Fasole verde cu roșii, Fasole verde și roșii, și Fasole verde și roșii.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 5 până la 6 minute.
Scurgeți fasolea și scufundați în apă cu gheață până se răcește, aproximativ 3 minute; scurgeți din nou.
Se toarnă ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se amestecă des până se limpezește, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile cu lichid; se amestecă ocazional până când sosul se reduce la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasolea și amestecați ocazional până la cald, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.