Fasole verde cu roșii

Fasole verde cu roșii
Fasolea verde cu roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Un amestec de conserve de roșii, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare sunt Fasole verde cu roșii, Fasole verde și roșii, și Fasole verde și roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Scurgeți fasolea și scufundați în apă cu gheață până se răcește, aproximativ 3 minute; scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Se toarnă ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se amestecă des până se limpezește, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați roșiile cu lichid; se amestecă ocazional până când sosul se reduce la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Adăugați fasolea și amestecați ocazional până la cald, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista