Fasole verde cu Pesto de lămâie-migdale
Fasolea verde cu Pesto de lămâie-migdale este o garnitură care servește 6. O porție conține 126 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Oh legumele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, migdale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Penne cu Pesto de migdale și fasole verde, Fasole Verde Blister Cu Pesto De Roșii-Migdale, și Fasole verde carbonizată cu Pesto de Verbena cu lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Pulverizați o foaie de copt cu margini cu spray de gătit.
Așezați fasolea pe foaie într-un singur strat și pulverizați blaturile cu spray suplimentar de gătit. Prăjiți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Combinați migdalele, usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul în robotul de bucătărie și procesați până se toacă aproximativ. Lingură peste fasole verde înainte de servire.