Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe

Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe
Fasole verde cu nuci prăjite și uscate-cireșe Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 244 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, zahăr, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe, FASOLE VERDE CU NUCI PRĂJITE ȘI VINAIGRETTE USCATE-CIREȘE, și Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente și 1/2 lingurițăpiper într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă cireșele uscate; pus deoparte. Faceți înainte: Vinaigreta poate fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți temperatura camerei; rewhisk înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
VinetăVinetă
3
Umpleți vasul mare cu apă și gheață; setaside. Gătiți fasolea verde într-o oală mare de apă sărată fiartă până când este crocantă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.
5
Transferați în castron cu apă de gheață; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgere. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Înfășurați în prosoape de hârtie; închideți înpungă de plastic sigilabilă și răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
7
Lăsați să stea latemperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.
8
Aruncați fasole verde, nuci șivinaigrette într-un castron mare. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Să stea la camerătemperatura.
10
Transferați în platou și serviți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista