Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe
Fasole verde cu nuci prăjite și uscate-cireșe Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 244 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, zahăr, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe, FASOLE VERDE CU NUCI PRĂJITE ȘI VINAIGRETTE USCATE-CIREȘE, și Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente și 1/2 lingurițăpiper într-un castron mic.
Se amestecă cireșele uscate; pus deoparte. Faceți înainte: Vinaigreta poate fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți temperatura camerei; rewhisk înainte de utilizare.
Umpleți vasul mare cu apă și gheață; setaside. Gătiți fasolea verde într-o oală mare de apă sărată fiartă până când este crocantă, 3 până la 4 minute.
Transferați în castron cu apă de gheață; rece.
Scurgere. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Înfășurați în prosoape de hârtie; închideți înpungă de plastic sigilabilă și răcire.
Lăsați să stea latemperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.
Aruncați fasole verde, nuci șivinaigrette într-un castron mare. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Să stea la camerătemperatura.
Transferați în platou și serviți.