Fasolea verde cu migdale prăjite și lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite, Unt de lămâie fasole verde cu migdale prăjite Bacon & Feta, și Fasole Verde Sotată Cu Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Adăugați fasole și șalotă; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Fasole
4
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
5
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați migdale; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
7
Adăugați amestecul de migdale, sucul de lămâie și ingredientele rămase în amestecul de fasole; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Migdale
8
Copiii pot ajuta: pentru copiii mai mari care și-au practicat abilitățile de tăiere, lăsați-i să taie capetele fasolei verzi cu un cuțit sigur pentru copii. Pentru cei mai tineri, învățați-i cum să rupă capetele cu degetele.