Fasole verde cu lămâie și usturoi

Fasole verde cu lămâie și usturoi
Fasolea verde cu lămâie și usturoi este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Fasole Verde Cu Lămâie Și Usturoi, Usturoi Lămâie Fasole Verde, și Fasole verde cu lămâie și usturoi.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasole; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Scurgeți fasolea; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Încălziți uleiul și untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați fasole, suc, sare și piper; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FasoleFasole
SucSuc
SareSare
7
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista