Fasole verde cu ierburi proaspete și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu ierburi proaspete și nuci. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 229 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, nuci, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde proaspătă cu slănină, ciuperci și ierburi, Pui cu fasole Cannellini și ierburi proaspete, și Fasole verde cu ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf mare de sare și fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie inca crocanta, vor fi fierte mai mult la cuptor.
Scurgeți-le și lăsați-le deoparte.
Topiți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ceapa se caramelizează, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Adăugați cimbru, rozmarin și arpagic și gătiți încă 5 minute.
Adăugați fasolea verde și nucile și amestecați bine. Condimentează, după gust.