Fasole verde cu gust de ceapă murată

Fasole verde cu gust de ceapă murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fasolea verde cu gust de ceapă murată. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, sirop de arțar, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole verde cu gust de ceapă murată, Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde, și Gust De Ceapă Roșie Murată Și Morcov.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mare cu gheață și apă rece.Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa fiarta Generos sarata doar pana cand este crocanta, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Așezați fasolea într-un castron cu apă de gheață până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se scurge bine, apoi se usucăcu prosoape de bucătărie. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Înfășurați fasolea în mai multe straturi de prosoape de hârtie; închideți în pungă de plastic sigilabilă și răciți. Aduceți temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Combinați 2 căni de apă,oțet de cidru și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță mare.Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ceapa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când ceapa se ofilește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Se ia de pe foc. Se răcește descoperitla temperatura camerei. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți ceapaamestec. Înainte de utilizare, scurgeți lichidul; aruncați cimbrul, cuișoarele și frunza de dafin și aduceți temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Bateți uleiul, siropul și Tima tocatăîn castron mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SiropSirop
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați fasole verde și ceapă scursă; aruncați lacoat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CeapăCeapă
10
Transferați salata pe platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista