Fasole verde cu gust de ceapă murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fasolea verde cu gust de ceapă murată. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, sirop de arțar, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole verde cu gust de ceapă murată, Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde, și Gust De Ceapă Roșie Murată Și Morcov.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mare cu gheață și apă rece.Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa fiarta Generos sarata doar pana cand este crocanta, 5 pana la 6 minute.
Așezați fasolea într-un castron cu apă de gheață până se răcește.
Se scurge bine, apoi se usucăcu prosoape de bucătărie. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Înfășurați fasolea în mai multe straturi de prosoape de hârtie; închideți în pungă de plastic sigilabilă și răciți. Aduceți temperatura camerei înainte de utilizare.
Combinați 2 căni de apă,oțet de cidru și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță mare.Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați ceapa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când ceapa se ofilește, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc. Se răcește descoperitla temperatura camerei. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți ceapaamestec. Înainte de utilizare, scurgeți lichidul; aruncați cimbrul, cuișoarele și frunza de dafin și aduceți temperatura camerei.
Bateți uleiul, siropul și Tima tocatăîn castron mare. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați fasole verde și ceapă scursă; aruncați lacoat.
Transferați salata pe platou și serviți.