Fasole verde cu glazură de rozmarin-portocaliu
Fasolea verde cu glazură de rozmarin-portocaliu este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. Un amestec de unt, usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri portocaliu-rozmarin cu glazură portocalie, Șuncă cu glazură de marmeladă de rozmarin portocaliu, și Pui de rozmarin cu glazură de arțar portocaliu.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți apa și usturoiul până la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați fasole; acoperiți și fierbeți la foc mediu aproximativ 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți dacă este necesar.
Într-un castron mic, amestecați împreună marmeladă, rozmarin, amidon de porumb și sare; se amestecă în fasole.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.