Fasole verde cu Duxelles de ciuperci

Fasole verde cu Duxelles de ciuperci
Fasole verde cu Duxelles ciuperci este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Duxelles de ciuperci pe Bruschetta, Wellingtons individuale de vită cu Duxelles de ciuperci, și Ruladă de miel cu Duxelles de ciuperci și Tawny Port Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și amestecați des până când nuanțați cu maro, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ciuperci. Se amestecă des până când ciupercile se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Între timp, într - o tigaie acoperită de 4 până la 5 litri, aduceți 3 litri de apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați fasole și gătiți, neacoperit, până când este fraged-crocant când este străpuns, 6 până la 12 minute, în funcție de soi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un vas de servire superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Amestecați amidonul de porumb cu 1/3 cană de apă, sherry uscat și 2 lingurițe de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sherry UscatSherry Uscat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se adaugă în amestecul de ciuperci și se amestecă la foc mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Adăugați ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
10
Se toarnă sosul peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Adăugați sos de soia după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista