Fasole verde cu ciuperci și șobolani
Fasolea verde cu ciuperci și șobolani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Ceapă eșalotă și fasole verde, Fasole verde cu ceapă eșalotă, și Fasole Verde Cu Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea verde într-un bol cu microunde cu apă. Acoperiți bine și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 4 minute. Scoateți cu grijă capacul, scurgeți-l într-un colizor, scuturând orice exces de apă și lăsați-l deoparte.
În timp ce fasolea se gătește, încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până când apa pe care o eliberează s-a evaporat și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasolea verde și amestecați pentru a combina și reîncălzi. Condimentează cu sare și piper și servește.