Fasole verde cu ciuperci-sos Madeira

Fasole verde cu ciuperci-sos Madeira
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Fasolea verde cu sos de ciuperci-Madeira ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ciuperci shiitake, ciuperci de stridii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole verde cu sos XO de ciuperci, Fasole verde într-un sos cremos de ciuperci, și Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga toate ciupercile si cimbru; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
3
Se adaugă 2 linguri de ceapă eșalotă; saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați Madeira și fierbeți până când aproape tot lichidul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
5
Adăugați smântână și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Puneți sosul deoparte. Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CremăCremă
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgere.
7
Se transferă într-un castron cu apă cu gheață; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scurgere. (Sosul și fasolea pot fi făcute cu 6 ore înainte. Se acoperă separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SosSos
9
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Ulei de căldură la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Așezați 1/4 de praz într-o strecurătoare mică de metal. Filtru inferior în ulei; se prăjește până la aur, 40 de secunde. Ridicați filtrul din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
12
Scurgeți prazul pe prosoape de hârtie. Repetați cu prazul rămas în încă 3 loturi. Condimentează prazul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
13
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați fasolea și restul de 1 lingură de șalotă; aruncați să se încălzească. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FasoleFasole
15
Așezați fasolea pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
16
Aduceți sosul la foc mic. Puneți sosul peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SosSos
17
Se presară cu praz prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista