Fasole verde cu ciuperci-sos Madeira
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Fasolea verde cu sos de ciuperci-Madeira ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ciuperci shiitake, ciuperci de stridii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fasole verde cu sos XO de ciuperci, Fasole verde într-un sos cremos de ciuperci, și Fasole verde cu sos de ciuperci Cremini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga toate ciupercile si cimbru; saut 5 minute.
Se adaugă 2 linguri de ceapă eșalotă; saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Adăugați Madeira și fierbeți până când aproape tot lichidul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Adăugați smântână și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Puneți sosul deoparte. Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 5 minute.
Se transferă într-un castron cu apă cu gheață; rece.
Scurgere. (Sosul și fasolea pot fi făcute cu 6 ore înainte. Se acoperă separat; rece.)
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 4 inci.
Ulei de căldură la 350 F.
Așezați 1/4 de praz într-o strecurătoare mică de metal. Filtru inferior în ulei; se prăjește până la aur, 40 de secunde. Ridicați filtrul din ulei.
Scurgeți prazul pe prosoape de hârtie. Repetați cu prazul rămas în încă 3 loturi. Condimentează prazul cu sare.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați fasolea și restul de 1 lingură de șalotă; aruncați să se încălzească. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați fasolea pe platou.
Aduceți sosul la foc mic. Puneți sosul peste fasole.
Se presară cu praz prăjit.