Fasole verde cu ciuperci
Fasole verde cu ciuperci necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 130 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 91 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53%. Rețete similare sunt Fasole verde cu ciuperci, Fasole verde cu ciuperci și Fasole verde cu ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, gătiți fasolea în apă timp de 6-8 minute sau până când se înmoaie. Într-o tigaie, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați ciupercile; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Scurge fasole; se adauga amestecul de ciuperci si piperul.