Fasole verde cu ciuperci

Fasole verde cu ciuperci
Fasole verde cu ciuperci necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 130 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 91 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53%. Rețete similare sunt Fasole verde cu ciuperci, Fasole verde cu ciuperci și Fasole verde cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, gătiți fasolea în apă timp de 6-8 minute sau până când se înmoaie. Într-o tigaie, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ciupercile; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Scurge fasole; se adauga amestecul de ciuperci si piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista