Fasole verde cu citrice și nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu citrice și nuci pecan. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.07 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, portocale, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu nuci pecan, Fasole verde cu nuci pecan caramelizate, și Fasole verde cu nuci pecan caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente.
Se adaugă sare și piper după gust.
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi, amestecand ocazional, 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Fasolea se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați fasolea și segmentele portocalii într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați vinetă și sigilați punga. Întoarceți punga pentru a acoperi fasolea și portocalele. Se răcește 2 ore.
Presărați cu nuci pecan înainte de servire.