Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar
Fasolea verde cu ceapă roșie și vinaigretă din semințe de muștar este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, zahăr, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de muștar, Fasole verde cu unt de semințe de muștar, și Fasole verde cu vinetă de muștar-tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt cu 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă în ulei de muștar într-un castron mare.
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece.
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper după gust.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.