Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar

Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar
Fasolea verde cu ceapă roșie și vinaigretă din semințe de muștar este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, zahăr, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de muștar, Fasole verde cu unt de semințe de muștar, și Fasole verde cu vinetă de muștar-tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt cu 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă în ulei de muștar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MuștarUlei De Muștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge într-o strecurătoare și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
FasoleFasole
10
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista