Fasole verde cu ceapă eșalotă, usturoi și migdale prăjite
Fasolea verde cu ceapă eșalotă, usturoi și migdale prăjite este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, migdale, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 40 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole verde cu migdale și șalotă, Fasole verde cu șalotă și migdale, și Fasole Verde Cu Șalotă Și Migdale.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pana se inmoaie, apoi scurgeti-o si raciti-o sub apa curenta. Pune deoparte.
Puneți ulei de măsline, șalotă, căței de usturoi și puțină sare într-o tigaie, apoi gătiți ușor timp de aproximativ 8 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Sfat în fasole și o măcinare de piper, aruncați bine, apoi încălziți. Finalizați cu o stoarcere de lămâie și migdale prăjite în fulgi.