Fasole verde cu ceapă caramelizată și nuci
Fasolea verde cu ceapă caramelizată și nuci este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cimbru, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați fasole verde glazurată cu zahăr brun cu ceapă caramelizată, afine, nuci și brânză de capră, Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci, și Fasole Verde Cu Ceapă Roșie Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 2 minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece și se scurge bine.
Așezați nucile într-o tigaie mare antiaderentă; gatiti la foc mediu 7 minute sau pana se rumeneste usor, agitând frecvent tigaia.
Scoateți nucile din tigaie; pune deoparte.
Adăugați 4 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și cimbru în tigaie; gatiti 17 minute sau pana cand ceapa este foarte frageda si se rumeneste, amestecand ocazional.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie; păstrați la cald.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați fasole verde; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Adăugați amestecul de ceapă și oțetul în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, aruncand pentru a combina.
Se presară cu nuci, sare și piper.