Fasole verde cu ceapă caramelizată și nuci

Fasole verde cu ceapă caramelizată și nuci
Fasolea verde cu ceapă caramelizată și nuci este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cimbru, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați fasole verde glazurată cu zahăr brun cu ceapă caramelizată, afine, nuci și brânză de capră, Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci, și Fasole Verde Cu Ceapă Roșie Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
2
Se scurge și se clătește cu apă rece și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Așezați nucile într-o tigaie mare antiaderentă; gatiti la foc mediu 7 minute sau pana se rumeneste usor, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți nucile din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și cimbru în tigaie; gatiti 17 minute sau pana cand ceapa este foarte frageda si se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie; păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați fasole verde; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
11
Adăugați amestecul de ceapă și oțetul în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, aruncand pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se ia de pe foc.
13
Se presară cu nuci, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
NuciNuci
SareSare
14
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista