Fasole verde cu ceapă caramelizată și migdale

Fasole verde cu ceapă caramelizată și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu ceapă caramelizată și migdale. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 232 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu migdale prăjite și ceapă prăjită, Fasole verde tăiată în franceză cu migdale și ceapă prăjită, și Fasole Verde Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți o tigaie mare cu fețe înalte cu puțină apă, adăugând suficient pentru a fi doar timid de marginea tigaiei cu aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere; adăugați un vârf mare de sare și fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie inca crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
SareSare
4
Scurgeți fasolea și apoi rulați-le sub puțină apă rece pentru a le opri de la gătit. Rezervați fasolea în timp ce începeți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FasoleFasole
ApăApă
5
Întoarceți tigaia în care ați gătit fasolea în blatul de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați migdalele și pâinea prăjită amestecând din când în când până devin aurii, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Scoateți migdalele din tigaie și rezervați. Întoarceți tigaia la foc și adăugați untul și uleiul de măsline și încălziți până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MigdaleMigdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește amestecând frecvent până se caramelizează ceapa, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
9
Adăugați cimbru și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
10
Adăugați fasolea verde răcită gătită și migdalele și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista