Fasole verde crocantă cu ridichi
Fasolea verde crocantă cu ridichi este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână fasole verde, ridichi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ridichi murate și fasole verde, Fasole verde și ridichi cu sos de șalotă, și Salată Farro cu fasole verde, ridichi și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă la fiert și gătiți fasolea verde timp de 4-5 minute până se înmoaie.
Scurgeți și aruncați cu ridichile, stropiți peste ulei și suc de lămâie și condimentați cu puțină sare și piper negru.