Fasole verde carbonizată cu Pesto de Verbena cu lămâie

Fasolea verde carbonizată cu Pesto de Verbena cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1107 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole zveltă, parmezan, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fasole verde carbonizată cu 3 ingrediente cu Ricottan și lămâie, Fasole verde cu Pesto de lămâie-migdale, și Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc fierbinte în grătar.
Aruncați fasolea cu ulei de măsline și puneți-o într-un coș de grătar perforat sau wok setat pe o foaie de copt.
Pentru Pesto de Verbena cu lămâie, combinați verbena cu lămâie, usturoiul, brânza și nucile într-un robot de bucătărie și pulsați la piure. Adăugați încet uleiul de măsline cu procesorul în funcțiune până când amestecul se îngroașă și se emulsionează, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper. Pesto-ul se va păstra la frigider timp de 7 până la 10 zile sau poate fi congelat până la 3 luni.
Așezați wok-ul sau coșul de grătar direct peste foc și amestecați-grătar aruncând fasolea cu palete de lemn sau spatule de grătar până când sunt crocante, aproximativ 5 până la 8 minute.
Transferați fasolea la grătar într-un castron mare și aruncați cu aproximativ 1/4 cană de Pesto de Verbena cu lămâie sau după gust.
Retipărit cu permisiunea grădinarului și a grătarului de Karen Adler și Judith Fertig, Circulator2012 Running Press