Fasole Verde Balsamică
Fasolea verde balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Glazurată Balsamic, fasole verde cu nuci și balsamic, și Bacon Și Fasole Verde Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 5 pana la 6 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți.
Se amestecă oțetul, zahărul brun și muștarul până se omogenizează.
Gatiti ceapa in ulei incins in tigaie la foc mediu, amestecand des, 1 minut sau pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de oțet, sare și piper.
Adăugați fasole verde; aruncați pentru a acoperi.