Fasole Verde Balsamică

Fasole Verde Balsamică
Fasolea verde balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, piper, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Glazurată Balsamic, fasole verde cu nuci și balsamic, și Bacon Și Fasole Verde Balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 5 pana la 6 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
2
Se amestecă oțetul, zahărul brun și muștarul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
OțetOțet
3
Gatiti ceapa in ulei incins in tigaie la foc mediu, amestecand des, 1 minut sau pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fasole verde; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista