Fasole Verde-Ardei Iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați fasolea verde-Chile. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 84 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, jalapeincloro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chile verde thailandez se amestecă prăjit pe pat de salată mărunțită, Friptură De Susan Se Amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Se scurge, se lasă să se răcească și se usucă cu prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei până când sclipesc.
Adăugați jumătate din semințele de muștar și când apar, adăugați jumătate din frunzele de jalapeo, ghimbir și curry și gătiți la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate din fasolea verde și aruncați până la fierbinte, aproximativ 30 de secunde. Se condimentează cu sare și se transferă într-un platou. Repetați cu uleiul rămas, semințele de muștar, jalapeo, ghimbirul, frunzele de curry și fasolea.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.