Fasole Verde-Ardei Iute

Fasole Verde-Ardei Iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați fasolea verde-Chile. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 84 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, jalapeincloro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chile verde thailandez se amestecă prăjit pe pat de salată mărunțită, Friptură De Susan Se Amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge, se lasă să se răcească și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați jumătate din semințele de muștar și când apar, adăugați jumătate din frunzele de jalapeo, ghimbir și curry și gătiți la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Adăugați jumătate din fasolea verde și aruncați până la fierbinte, aproximativ 30 de secunde. Se condimentează cu sare și se transferă într-un platou. Repetați cu uleiul rămas, semințele de muștar, jalapeo, ghimbirul, frunzele de curry și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista