Fasole Veggie coace cu salsa

Fasole Veggie coace cu salsa
Veggie bean coace cu salsan este un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, ulei vegetal, ketchup de ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Veggie mic dejun coace, Burgeri de fasole neagră și Veggie cu Salsa de porumb, și Burgeri vegetarieni din sud-vest cu fasole neagră și Salsa de porumb.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii timp de 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Scurgeți, apoi amestecați.
3
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Zdrobiți aproximativ fasolea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Se amestecă cu piureul de cartofi, porumbul dulce, jumătate din ceapa de primăvară, toată brânza și jumătate din ou. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Aruncați pesmetul cu uleiul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Puneți făina, oul rămas și firimiturile pe farfurii. Luați din amestec, bateți într-un burger, apoi înmuiați în făină, ou și firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Așezați pe o foaie de copt antiaderentă. Repetați pentru a face
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Poate fi înghețat în această etapă.
10
Coaceți timp de 15 minute, apoi grătiți timp de 2-3 minute până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Pentru a face salsa, amestecați ceapa de primăvară rămasă cu roșiile și ketchup-ul. Condimentează și servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista