Fasole Uscată Cu Curry
Dacă 65 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fasolea uscată ar putea fi o excelentă fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, semințe de muștar, chile precum serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Năut Curry și fasole neagră, și Fasole mung Curried cu rubarbă și igname pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți nucă de cocos deshidratată, înmuiați-o în apă caldă pentru a acoperi 1 oră și scurgeți-o bine într-o sită.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințe de muștar, chimen, dals, asafetida, chile și frunze de curry, amestecând ocazional, până când semințele de muștar încep să apară. Se amestecă fasolea, apa și sarea după gust și se fierbe la foc mic, acoperit, până când fasolea este doar fragedă și cea mai mare parte a apei se evaporă, 6 până la 8 minute. Se amestecă nuca de cocos.
* Dalele sunt leguminoase uscate.
* Fasolea poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Gătiți ușor, astfel încât fasolea să păstreze culoarea atunci când este reîncălzită.