Fasole Uscată Cu Curry

Fasole Uscată Cu Curry
Dacă 65 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., fasolea uscată ar putea fi o excelentă fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, semințe de muștar, chile precum serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Năut Curry și fasole neagră, și Fasole mung Curried cu rubarbă și igname pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți nucă de cocos deshidratată, înmuiați-o în apă caldă pentru a acoperi 1 oră și scurgeți-o bine într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Încălziți uleiul într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințe de muștar, chimen, dals, asafetida, chile și frunze de curry, amestecând ocazional, până când semințele de muștar încep să apară. Se amestecă fasolea, apa și sarea după gust și se fierbe la foc mic, acoperit, până când fasolea este doar fragedă și cea mai mare parte a apei se evaporă, 6 până la 8 minute. Se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Frunze De CurryFrunze De Curry
AsafoetidaAsafoetida
Nucă De CocosNucă De Cocos
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
* Dalele sunt leguminoase uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
1
* Fasolea poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Gătiți ușor, astfel încât fasolea să păstreze culoarea atunci când este reîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista