Fasole Tepary și fenicul Ragout

Fasole Tepary și fenicul Ragout
Tepary fasole și fenicul Ragout ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ossobuco cu tocană de fasole și fenicul în stil toscan, Carne de porc și fenicul Ragout, și Ragout de pui, fenicul și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte într-un bol mediu cu 1 qt. apă; sau se fierbe într-un vas mediu cu 1 qt. apă 2 minute, apoi scoateți din căldură și lăsați să stea, acoperite, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Înjumătățiți feniculul pe lungime, apoi feliați subțire pe lungime, aruncând miezul. Într-o cratiță medie, sotati fenicul cu 1 lingura. ulei la foc mediu până când marginile se rumenesc, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se toarnă într-un castron; se răcește până se folosește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați restul de 1 lingură. uleiul, morcovul și ceapa la tigaie; se sotează până începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați fasolea și lichidul lor, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 1 1/2 până la 1 3/4 ore, amestecând ocazional și adăugând puțin mai multă apă dacă fasolea începe să pară uscată. Se amestecă sare, 2 lingurițe. cimbru și feliile de fenicul; reveniți la foc mic și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a face 1 lingură. și amestecați în fasole cu restul de 1/2 linguriță. cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
* Cumpara de la nativeseeds.org, ranchogordo.com, sau anasazibeans.com
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista