Fasole roșie și orez din sud-vest
Sud-Vest fasole roșie și orez este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 2847 calorii, 86G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci pre, coriandru, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Crock Pot fasole roșie și orez, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Pui sud-vestic cu fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă orezul și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când se încălzește bine.
În timp ce amestecul de orez gătește, tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Presărați amestecul de orez cu brânză și coriandru.
Serviți imediat cu tortilla.
Fasolea este o bază excelentă pentru cămară și oferă o sursă excelentă de fibre, proteine, potasiu și magneziu cu conținut scăzut de grăsimi. Clătirea și scurgerea fasolei conservate reduce sodiul cu 40%.